![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
0
در رابطه با پذیرش فول فاند مقطع دکترا ، کسی میتونه کمک کنه چطوری پوزیشن های تحقیقاتی استاد رو پیدا کنم؟ رشته ، پایان نامه در مورد ت زنان هست و بخشی از یک پتنت در حال ثبت کار شده و حداقل دو مقاله مستقیم سابمیت خواهد شد تو پیدا کردن استاد و پوزیشن هایی که نزدیک به کارم باشن به مشکل خوردم لطفا کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه منو و بخصوص اگر رشته فیزیولوژی و بیولوژی مشغول به تحصیله ممنون میشم????
2021-09-18 14:37:00 Montreal دانشگاه #کسی اطلاعاتی داره![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#کسی اطلاعاتی داره
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
تو سایت دانشگاه طول دوره ی مستر عمران زده ۱ تا ۲ سال، چون برای اجازه ی کار بعد تحصیل طول دوره خیلی مهمه کسی اطلاعاتی داره دقیقا عمران این دانشگاه شرایطش چجوریه؟
2021-09-19 07:47:00 #Toronto [کسی اطلاعاتی داره] دانشگاه
من راجبه بیمه ایی که دانشگاهها میگیرن اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم شخصی پیام بدن و منو راهنمایی کنن
2021-09-29 23:26:00 #Vancouver [کسی اطلاعاتی داره] دانشگاه
میخواستم بپرسم کسی از دانشجوهای ایران بوده که تونسته باشه در سالهای اخیر اینترنشیپ بگیره ؟؟ در کانادا و یا کشور های اروپایی اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه در این مورد ??
2021-10-07 04:12:00 #Toronto [کسی اطلاعاتی داره] دانشگاه
من ی دارم اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنماییم کنه ثبت نام در لاتاری ایا برای اپلای تحصیلی و ویزا مشکل ایجاد میکنه؟ چون باید افیسر را قانع کنیم که برمیگردیم کشورمون، و لاتاری خلاف اینو ثابت میکنه ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه سپاس
2021-10-09 04:08:00 #Vancouver [کسی اطلاعاتی داره] دانشگاه
میتونم درباره رشته حقوق در کانادا بپرسم؟ کسی اطلاعاتی داره؟ بعد از ۳ سال JD آیا امکان دریافت حقوق در این رشته هست یا حتما باید دوره articling و junior طی بشه؟
2021-10-23 06:11:00 #Toronto [کسی اطلاعاتی داره] دانشگاه
اگر بخوایم ی ترم از وسترن مرخصی بگیریم باید شهریه شو پرداخت کنیم کامل کسی اطلاعاتی داره ؟؟؟؟؟ و ی سوال دیگ من پلنم ی ساله است کسی میدونه pGW چند وقته است؟؟؟؟
2021-10-25 23:01:00 #Ontario [کسی اطلاعاتی داره] دانشگاه
من تازه عضو گروه شدم اگر از کسی اطلاعاتی داره راجع به مهاجرت به کشور کانادا بصورت تحصیلی ممنون میشم کمکم کنید
2021-10-31 11:34:00 #Montreal [کسی اطلاعاتی داره] دانشگاه
بعد از اومدن ادمیشن باید دیپازیت پرداخت شه؟ آیا کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه؟ یا باید ایمیل بزنم بپرسم؟
2021-11-01 06:03:00 #Quebec City [کسی اطلاعاتی داره] دانشگاه
برای exemption دانشجوهای دکتری کی باید اپلای کنیم؟ و چجوری هستش این روند کسی اطلاعاتی داره؟
2021-11-12 04:33:00 #Quebec City [کسی اطلاعاتی داره] دانشگاه
من سایت دانشگاه و گشتم phd visual art ندیدم سایت خیلی بزرگ و پیچیده است میخواستم ببینم کسی اطلاعاتی داره راهنمایی ام کنه؟
2021-11-28 13:41:00 #Vancouver [کسی اطلاعاتی داره] دانشگاه
مزاحم شدم در رابطه با این که من بخوام دوتا از کورس هامو به صورت آنلاین برم س سر کلاس شما باید برم توی moodle؟؟ الان من student ID که میتونم بردارم تایماش یه ربع یه ربعه واسه بوک کردن من اولین کلاسم 7 سپتامبر از ساعت 17:45تا 20:30 است چکار کنم
2021-09-03 16:01:00 #Montreal
برای پذیرش UBC با ایلتس ۶.۵ که بند سکور زیر ۶ نداشته باشیم می تونیم برای computer science اقدام کنیم؟ و ایا با پذیرش کاندیشنال می توان یرای ویزا اقدام کرد؟
2021-09-17 11:56:00 #Montreal
اگر پذیرش فول فاند از دانشگاه بگیریم لازمه که برای ویزا و سفارت پول توی حساب بانکی مقدار مشخصی بذاریم؟
2021-09-15 17:36:00 #Montreal